Ik zou het prettig vinden wanneer u hier uw berichtje achterlaat


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Iris - 2014-07-11 10:57:40

Super service! Marjolijn neemt echt de tijd voor jou en je paard. Erg interessant en goede service. Super vriendelijk en kundig. Mijn zadel zit weer heerlijk, zowel voor m'n paard als voor mij :) Aanrader!

linda smetsers - zaterdag 19 april 2014

afgelopen woensdag is marjolijn bij mij geweest. mijn paard van 24 jaar had een wondje achter zadel // zadeldekje waar ik al even mee aan het sukkelen was, nu was het wondje genezen dus konden we kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Ze neemt ruim de tijd, bekijkt alles goed en probeert het op een zeer goede en toch niet al te dure manier op te lossen.
we hebben in mijn wintec zadel een boom gezet die maar liefst 2 maten groter was dan die ik er in had zitten!
omdat haar rug een beetje ingezakt is hebben we mijn prolite onderlegger gepakt en de 2 voorste opgevuld en het zadel blijft goed liggen! kan nu weer lekker rijden, ga vanmiddag weer !!

super bedankt
ook voor alle uitleg en de uitleg op mijn mailtjes


elly Timmers - 2014-01-18 20:28:25

Omdat ik problemen had met mijn paard kreeg ik het advies om Marjolijn eens te laten komen  kijken.
Die had al gauw in de gaten dat mijn problemen mede door mijn zadel kwamen. Het was te nauw.
Na advies ben ik op zoek gegaan naar een breder zadel en toen ik er een had gevonden (na lang zoeken) Marjolijn gebeld of ze het zadel goed vond.
Toen ze kwam kijken, nog wat aanpassingen gedaan en nu zijn we allebei, paard en amazone tevreden.

Groetjes Elly

Grin

karin klaassen - 2012-05-04 22:21:22

Heb je site even bekeken en deze als zeer nuttig en leerzaam ervaren. Ik ondervind nu wat probleempjes met mijn jonge paard en vraag me af of dit aan het zadel ligt. Helaas is de afstand te groot om jou naar mijn zadel te komen laten kijken, maar ben er nu wel van overtuigd dat het wellicht verstandig is dat ik een zadelmaker laat komen.

Groet,
Karin


Heidy Schouten - 2012-02-24 12:22:59

Ik en mijn paard zijn super geholpen door Marjolijn. Het zadel was te smal en te lang voor mijn tinker. Marjolijn heeft me geholpen met het zoeken naar een ander zadel en ik heb 5 zadels geprobeerd en dus is Marjolijn 5 x komen kijken. Ze is geduldig, legt alles goed uit en maakt filmpjes om uitleg te geven. Helemaal super!!
Marjolijn nogmaals bedankt!!!


Hilde - 2011-11-11 12:05:03

Marjolijn heeft mijn dressuurzadel ook nagekeken en hem passend laten maken.nadat ik aan het twijfelen was gegaan of mijn zadel wel helemaal goed lag. Ze legt alles duidelijk uit, neemt de tijd, maakt fotos ter verduidelijking. heel leerzaam en interesant! Ze weet goed waar ze over praat.
mijn paard en ik zijn er erg mee geholpen! voor iedereen een aanrader
nogmaal bedankt!