Volledige zadelpascontrole is      €  85,00
Reiskosten                                € 00,30 per km tot 50 km enkele reis. Daarboven is het € 0.50 per km.
 
Indien het huidige zadel niet past en men wil dat ik terug kom wanneer er een een ander zadel aanwezig is dan zijn de kosten 35,00 euro excl. reiskosten.
   
 
 
 
 
 
 
Ook kunt u bij ons cadeau bonnen kopen voor een zadelpascontrole. Inclusief gebruik van de Impression Pad. Leuk om met een origineel cadeau ergens binnen te komen. Vaak gebruikt door een vriendengroep of als bruiloftscadeau voor een lid van uw rijvereniging. Natuurlijk zijn deze bonnen in alle prijzen te verkrijgen.
 
Wilt u een prijsopgave van een lezing/informatieavond dan kunt u dit aanvragen. Dit is vooral ook te doen in combinatie met een ledenvergadering, als welkome afwisseling!
 
 
                     
 
 
 
Bijvullen van uw zadel is ook mogelijk.  
 
Nieuwe vulling erin € 150,00, de oude vulling krijgt u mee naar huis.
Vanaf medio mei 2018 tot zolang de voorraad strekt gebruiken wij wol van de eigen Shetland schapen om een dikke vaste laag, een soort 'lining', in de kussens te leggen. Deze laag ligt het dichtst op de paardenrug en door de dikke vaste wol geeft dit een speciale stevigheid aan de vulling en worden de bobbels van de wol erboven minder snel gevoeld.
Doordat deze wol niet gewassen wordt maar wel gekaard blijft deze iets vettig en blijft het in een dikke laag zitten.
Omdat de Shetlandwol extra veerkrachtig en vettig is wordt deze ook gebruikt in de betere merken matrassen. Wol is zacht en ondersteunend, en het heeft een ingebouwde beweeglijkheid dat druk tegengaat. Die kwaliteiten maken wol het perfecte opvulsel voor zadelkussens. Wolvezels hebben een samenstelling die uniek is in de natuur en biedt langdurige structuur en langdurig comfort dat niet kan worden nagemaakt door synthetische alternatieven. Wanneer de shetland wol op is gebruik ik gewassen en gekaarde wol.
 
 
 
 
 
  
 
 
Le Mieux pads: Op 4 plaatsen aan te passen aan uw paard. Er zijn 4 shims bij van 6mm en 4 van 10 mm. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om uw zadel in evenwicht te laten liggen.
 
 
 
 
Kavalkade Vario
MSFC anatomisch gevormde singel, standaard en de F2
Banaansingel
 
 
 
KvK 53308786