Laat uw paard bewegen in vrijheid

Referenties

Met geen kennis van een zadel is het zeker bij een moeilijke maat paard lastig om het juiste zadel te kiezen.

Marjolijn geeft je haar onafhankelijke meting dus niet beinvloed of ze eventueel op een zadel kan verdienen want ze verkoopt geen zadels en is niet bij een merk aangesloten.

zowel bij het opmeten als bij het passen van een zadel kijkt zij dus objectief en neemt de tijd om het van alle hoeken te bekijken, uitleg en advies te geven en evt het zadel te repareren, bijvullen of je naar een zadelmaker te verwijzen.

duidelijke uitleg en tips
erg rustige en eerlijke omgang met het paard en klant

en eerlijk advies tegen een transparante en eerlijke prijs.

Renate en Rocky

Super hoe Marjolijn de tijd neemt om een goed zadel te vinden voor je paard en jezelf. Mijn paard was bij het passen van de zadels even vergeten dat hij zadelmak was en we moesten dan ook bij elk zadel weer even bij stap 1 beginnen. Gelukkig nam Marjolijn alle tijd om dit rustig met mijn paard aan te pakken! Marjolijn heel erg bedankt hiervoor en Highlight en ik kunnen onze training nu voort gaan zetten!

Naomi en Highlight

Marjolijn neemt uitgebreid de tijd voor het meten en passen. Bij ons werd een te smalle boom geconstateerd. Heel blij daarmee want nu hebben we verdere problemen kunnen voorkomen!!

Suzanne en Drieske

Hoi Marjolijn
Bedankt voor de goede hulp bij de aanschaf van een zadel voor Spencer.
Heel blij dat we jou gevonden hebben!

Anneke en Eva, Jimmy en Spencer

Hallo Marjolijn,

Gisteren nog gereden en ik ben super blij met mijn zadel. Wodan trekt me niet meer uit mijn zadel en is tijdens het rijden eigenlijk stil met zijn hoofd.

Ben echt blij dat ik nu weet dat mijn zadel goed ligt. Nogmaals dank.

Eva en Wodan

Wanneer u ook een referentie wilt achterlaten, dan kunt u dat doen door het contactformulier in te vullen. Dan zorgen wij dat uw berichtje op de site komt te staan.