Laat uw paard bewegen in vrijheid

Zadelpasservice Libertad

Laat uw paard bewegen in vrijheid.

Dit vind ik een heel belangrijke voorwaarde om met een paard om te gaan. Daarom heb ik mijn zadelpasservice ‘Libertad’ genoemd. Libertad betekent ‘Vrijheid’ in het spaans. Mijn ‘once in a life time’ paard was een Andalusiër, een P.R.E hengst en zijn naam was Libertad.

Ik vind het heel belangrijk dat een paard onder het zadel zich ook zo vrij moet kunnen bewegen als wanneer hij in vrijheid is, dus zonder de bewegingsbeperkingen van een niet passend zadel. Ik hoop daarom op deze site duidelijk te kunnen maken hoe belangrijk het is om een passend zadel te gebruiken voor uw paard. De meerwaarde van een zadelpasser is dat er verband gelegd wordt tussen de anatomie van het paard, zijn beweging en de ruiter. Mijns inziens moet elk paard het juiste zadel kunnen krijgen en dit is echt niet gebonden aan een bepaald merk. Nieuw of gebruikt. Boomzadel of boomloos. Daarom heb ik besloten om geen dealerschap aan te gaan van een bepaald merk zadel. Ik wil u graag een objectief advies kunnen geven en niet afhankelijk zijn van een merk/type.

Wanneer u er prijs op stelt bemiddel en adviseer ik ook bij de aanschaf van een (ander) zadel. Het maakt niet uit of dit een nieuw, gebruikt of boomloos zadel is.

Ook werk ik samen met dierenartsen, fysiotherapeuten en osteopaten. Samen moet het mogelijk zijn om elk paard pijnvrij en zo natuurlijk mogelijk te kunnen laten bewegen.

Wanneer u meer wilt weten over mijn werkwijze, dan kunt u contact opnemen via mail: libertad@kpnmail.nl , GSM: 06-51948216 of het contactformulier.